Пенсіонерку у Рівному ошукав псевдоправоохоронець на 15 тисяч гривень

12.03.2018 13:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Пенсіонерка з Рівного добровільно віддала шахраю 15 тисяч гривень. Чоловік представився поліцейським і вимагав у жінки гроші за звільнення її онука від кримінальної відповідальності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Вчора пообіді 83-річній рівнянні зателефонував невідомий нібито з поліції. Чоловік повідомив, що її онука затримали за нанесення тілесних ушкоджень. На лікування потерпілому та для уникнення відповідальності бабуся повинна була, за його словами, заплатити 15 тисяч гривень.

Довірлива жінка відразу погодилася і передала гроші чоловіку, який прийшов до її помешкання і представився таксистом.

Згодом потерпіла з’ясувала, що з її онуком усе добре та відразу повідомила до поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Поліція закликає громадян бути пильними. Якщо на ваш телефон надходять сумнівні дзвінки з повідомленням, що ваші рідні потрапили в біду, чи до вас на вулиці звертаються незнайомці із проханням про допомогу — не зволікайте, одразу телефонуйте на “102”, аби не стали жертвою шахраїв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews