Конкурс проектів для розвитку територіальних громад запровадили на Рівненщині (Фото)

12.03.2018 20:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування та громадська організація "Рівненський центр маркетингових досліджень" оголосили про проведення регіонального конкурсу студентських проектів "Розвиток територіальних громад".

"Таке творче змагання розпочато з метою активізації навичок проектного менеджменту та студентської підприємницької діяльності задля розвитку об'єднаних територіальних громад", – сказав під час презентації положень конкурсу експерт Рівненського Центру місцевого самоврядування Тарас Микитин.

За його словами, об’єднані територіальні громади потребують таких розробок, які б дали змогу поліпшити, зокрема, сферу виробництва на місцях та соціальне середовище. Особливо актуальними є інновації щодо створення робочих місць.

У конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України не залежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі й іноземці. Він проводиться з 1 березня по 15 квітня цього року.

Своєрідним посібником для конкурсантів у процесі створення проектів стане збірник праць рівненських вчених "Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування і об’єднання територіальних громад". Його на засіданні круглого столу у Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування представив доктор економічних наук Ігор Сазонець. Книга видана за сприяння Програми "U-LEAD з Європою".

За матеріалами Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування.

null
Фото Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

 

null
Фото Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

 

null
Фото Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

 

null
Фото Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews