В Рівненському військовому госпіталі відкрито оновлені сучасні відділення

12.03.2018 23:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

В Рівненському військовому госпіталі, після капітального ремонту та доукомплектування сучасним обладнанням відбулося введення в експлуатацію ряду функціональних приміщень.

В урочистій обстановці, за участю керівництва та військово-медичного персоналу закладу відбулось освячення й презентація відділення хірургічної інфекції, ендоскопічного та офтальмонологічного кабінетів.

null
 

Реконструкцію приміщень було розпочато ще минулого року. Тоді ж було закуплено сучасний апарат УЗД, відремонтовано управління військового госпіталю, введено в експлуатацію оновлені кабінети функціональної та ультразвукової діагностики, інфекційне відділення, окремі приміщення відділення анестезіології, реанімації, інтенсивної терапії, хірургічного, травматологічного і отоларингологічного відділень.

Як зазначив начальник Рівненського військового госпіталю полковник медичної служби Олексій Кльонов, роботи здійснено на кошти Міністерства оборони України та спецфонду працівниками місцевого квартирно-експлуатаційного відділу.

– Завдяки розвитку своєї інфраструктури ми не тільки підвищуємо комфорт і якість надання медичної допомоги пацієнтам, а й покращуємо можливості лікарів оперативно виконувати завдання різної складності.

null

Керівник військово-медичного закладу підкреслив, що госпіталь не зупиняється на досягнутому. Наразі ремонтні роботи тривають в лабораторному відділенні та стоматологічному кабінеті. Невдовзі в оновлених приміщеннях розпочнуть роботу.

null

На сьогодні Рівненський військовий госпіталь являється військово-медичною установою, яка розгорнута на 180 ліжок, де в цілодобовому режимі надається кваліфікована медична допомога військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей.

null

Основні зусилля військові лікарі скеровують на відновлення здоров’я учасників антитерористичної операції. Окрім того, тут лікуються й військовослужбовці запасу, члени їх родин, цивільні особи. 

null

 

null

 

null

 

null
Фото з мережі Інтернет

Текст і фото надані Прес-офіцером Міністерства оборони України в Рівненській області підполковником Віктором Шубцем


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews