Рівненська обласна рада може стати відкритішою

13.03.2018 16:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На черговій сесії обласної ради депутати можуть затвердити Порядок оприлюднення інформації, що стосується діяльності комунальних підприємств Рівненської обласної ради. Відповідний проект рішення погодили депутати-члени постійної комісії обласної ради з економічних питань та комунальної власності.

Розроблено вищезгаданий проект рішення задля ефективного управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області та забезпечення прозорості, відкритості, вільного доступу до інформації щодо діяльності підприємств, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області. А також – враховуючи звернення ГО «Центр суспільних дій «СІВІТАС» (До слова, ця громадська організація торік влітку оприлюднила дослідження, відповідно до якого Рівненська обласна рада є однією з найпрозоріших в Україні. Тоді ж було досягнуто домовленостей щодо подальшої роботи в цьому напрямку).

Зокрема, Порядок оприлюднення інформації, що стосується діяльності комунальних підприємств Рівненської обласної ради визначає процедуру, періодичність та строки оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств на власній веб-сторінці (у разі відсутності у підприємства власної веб-сторінки – на офіційному веб-сайті органу управління у спеціальному розділі).

За матеріалами прес-служби Рівненської облради

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews