85% українців незадоволені своєю заробітною платою

14.03.2018 10:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Більшість працюючих жителів України, а саме - 85%, незадоволені своєю заробітною платою. Про це свідчать дані опитування Research & Branding Group, пише «Дзеркало тижня».

Нагадаємо, Премьер-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що в 2018 році середня зарплата українців становитиме близько 10 тисяч гривень.

Проте, нині лише кожному десятому працюючому українцю - а це 12% - вистачає зароблених грошей. Здебільшого,  недостатньо зароблених грошей жінок, а також «сорокарічним» і «п'ятдесятирічним» жителям країни. Порівняно менше скаржаться жителі обласних центрів.

Дослідження проводилося компанією R & B з 7 до 16 лютого 2018 шляхом опитування 1801 осіб по всій території України, за винятком Криму і ЛДНР.

До слова, в 2017 році в Україні середньомісячна зарплата збільшилася більш ніж на 37% у порівнянні з минулим роком і склала 6900 гривень.

За матеріалами «Дзеркало тижня».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews