Рибоохоронний патруль запрошує жителів Рівненщини в оперативний штаб

14.03.2018 14:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Взв’язку із підготовкою до нерестового періоду, який ймовірно розпочнеться з 1 квітня 2018 року, Рівненський рибоохоронний патруль запрошує долучитися представників профільних громадських об’єднань до оперативних штабів.

Дані штаби сформовану у Млиніському, Зарічненському, Сарненському районах, у с. Хрінники Демидівського району, а також у м. Рівне та у м. Вараш. Метою створення оперативних штабів є забезпечення належної охорони водних біоресурсів на водоймах Рівненщини під час нерестової заборони у 2018 році, а також оперативного реагування на можливі випадки незаконного використання водних біоресурсів.

Звертаємось до громадських об’днань та формувань долучитися до оперативних штабів та надавати інформацію щодо незаконних браконьєрських дій за тел. «гарячої» лінії Рівненського рибоохоронного патруля (0362) 63-39-32 або (093) 263-39-32.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews