На Рівненщині продовжують нелегально збувати наркотики (Фото)

15.03.2018 13:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Учора поліцейські Млинівського відділення поліції викрили 45-річного раніше судимого чоловіка на збуті марихуани. Крім наркотиків у нього вилучили ще й кастет. Зловмисника затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

В обідню пору на вулиці Поліщука в Млинові 45-річний мешканець села Смордва продав за сто гривень наркотичний засіб – канабіс. Під час огляду зловмисника поліцейські виявили та вилучили суху подрібнену коноплю у пакеті та металевий кастет. А в господарстві чоловіка поліцейські виявили наркотики, які він зберігав для себе.

null
 Фото ГУ НП у Рівненській області

Усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За фактами незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307, незаконного зберігання наркотичних засобів за частиною 2 статті 309, незаконного зберігання холодної зброї за частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України тривають досудові розслідування.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік, який перебував під домашнім арештом, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та злочинів проти власності.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews