У Рівному обмінюються туристичним досвідом (Фото)

15.03.2018 17:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Рівному працює Міжнародна науково-практична конференція «Туризм: наука, освіта, практика». Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Аби поділитися досвідом та обговорити актуальні питання розвитку туристичної галузі, до Національного університету водного господарства та природокористування завітали науковці та фахівці туристичної індустрії з різних куточків України. Над матеріалами конференції працювали також колеги з Польщі, Білорусі, Таджикистану та Грузії.

Захід приурочили 5-річчю створення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП.

null
 Фото Рівненської ОДА

Заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко розповіла, що нині в ОДА спільно з фахівцями працюють над масштабними проектами, які в майбутньому покращать туристичну привабливість Рівненщини та залучатимуть більшу кількість туристів, і, відповідно, надходження до бюджетів. Це, зокрема, Тараканівський форт, спорткомплекс у Рівному, туристичний продукт «Медове коло» та відродження спідвею. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews