Вихідними на Рівненщині прогнозують другий, жовтий рівень небезпеки

15.03.2018 20:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівненщині очікується різка зміна погоди, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

17 березня: Хмарна погода, сильний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця,  снігові замети,  Вітер південно-східний, 9-14 м/с,  пориви 17-22 м/с. Температура повітря протягом доби  5-10º морозу.
Атмосферний тиск буде рости.

18  березня: Хмарна погода, сніг, вночі місцями сильний сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця, снігові замети.  Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 8-13º морозу.
Атмосферний тиск продовжить рости.

19 березня: Хмарно, на протязі доби невеликий сніг, вітер північний 5-10 м/с, температура вночі 10-15º морозу. вдень 2-7 морозу.
Атмосферний тиск буде слабо падати.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (2-й ступінь небезпеки - жовтий), ускладнення роботи енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

Рятувальники  Рівненщини застерігають мешканців області бути обережними. Без необхідності не виходити на вулицю, а водіям транспортних засобів на період непогоди утриматися від поїздок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews