В Україну скоро повернеться Савік Шустер

Шустер: «В українське суспільство повернулося емоційний стан серпня 1945 року – радість після перемоги стихла, а приниження і страх ростуть…»

15.03.2018 23:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Відомий телеведучий і журналіст Савік Шустер почав працювати над книгою з робочою назвою "Від Кремля до Майдану. 10 років страху, приниження і надії України". На це його надихнула книга французького політолога Домініка Муазі "Геополітика емоцій", українське видання якої з передмовою Шустера з'явиться в квітні 2018 го.

Свою передмову до роботи Муазі Савік Шустер передав для видання "ГОРДОН" та підкреслив що відразу після видання своєї книги планує запустити кілька проектів в Україні.

– Головне для мене як автора – донести до читачів мій погляд на сучасну ситуацію в Україні і запропонувати шляхи вирішення проблем. Після видання своєї книги я планую запустити кілька проектів в Україні та Європі, –  сказав Савік Шустер. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews