На Рівненщині зрстає надходження військового збору через те, що все більше жителів офорлюють на роботу офіційно?

17.03.2018 13:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У січні-лютому  2018 року платники податків Рівненської області  спрямували до бюджету 43 млн. грн.  військового збору, що на третину, або на 9,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Збільшення находжень військового збору – це підтвердження того, що все більше роботодавців регіону відмовляються від виплати заробітної плати в «конвертах» та офіційно оформлюють працівників на роботу.

Кожен, хто сумлінно сплачує військовий збір, – робить свій внесок у підтримку наших військових у зоні проведення Антитерористичної операції та зміцнення обороноздатності української армії.

Нагадаємо, платниками військового збору є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти. Ставка податку – 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування (загальний місячний або річний оподатковуваний дохід).

Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету.

ГУ ДФС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews