На Рівненщині чиновника Держпродспоживслужби викрито у корупційному злочині

17.03.2018 08:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Працівниками прокуратури Рівненської області спільно із слідчими Головного управління Національної поліції в Рівненській області та оперативниками відділу боротьби із корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Рівненській області припинено злочинну діяльність заступника одного із управлінь Головного Управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. 

Установлено, що зазначений посадовець, переслідуючи корисливі мотиви, одержав 15.03.2018 неправомірну вигоду від підприємця за зменшення розміру штрафних санкцій за виявлені у його господарській діяльності порушення.  Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії. 

Вирішується питання щодо повідомлення особі  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews