Депутати Рівненської облради визначилися з представника комісії, яка обиратиме головних лікарів

17.03.2018 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні на черговій сесії обласної ради депутати обрали представників до постійної діючої комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Згідно проекту рішення комісія повинна складатися з 9 осіб з врахуванням рівного представництва від органу правління; громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності; трудового колективу відповідного комунального закладу.

Шляхом рейтингового голосування депутати призначили трьох представників від депутатського корпусу. Ними стали: Валерій Редько – голова комісії, Оксана Лозова – секретар комісії та Ярослав Романюк – член комісії.

Серед 24 претендентів, які представляють громадськість обрали: Ігоря Дундюка (РОГО «Асоціація хірургів Рівненщини»), Євгенія Іванішина (ГО «Всеукраїнська люстрація»), Ольгу Романчук (ГО «Сприяння розвитку охорони здоров’я»). 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews