На Рівненській АЕС енергоблок відключили на ремонт

18.03.2018 10:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі
Згідно з повідомленням, енергоблок відключили від енергомережі для проведення середнього планово-попереджувального ремонту о 00.02 17 березня і його планується завершити за 45 календарних діб. Про це повідомляє прес-служба "Енергоатома".

 Станом на 8 годину 17 березня у роботі перебувають енергоблоки №1 та №4 Рівненської АЕС на номінальному рівні потужності із сумарним навантаженням 1 430 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає, повідомляє оператор АЕС.

На енергоблоці №3 РАЕС (ВВЕР-1000) триває 100-а доба планово-попереджувального ремонту. Всі роботи виконуються згідно з графіком.Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Також зазначається, що радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews