Рівнянин пропонує інтерактивну карту ям та вибоїн на дорогах міста

18.03.2018 09:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На сайті Рівненської міської ради з’явилась електронна петиція. Її автор Андрій Бернацький пропонує створити електронну карту, де будуть нанесені місця із ямами на дорогах міста. Крім того, кожен з мешканців обласного центру зможе повідомляти про появу нових вибоїн, а також слідкувати за тим, як влада оперативно їх буде латати.

«Всім жителям міста вже надокучили постійні проблеми із дорожнім покриттям та тротуарами. У різних місцях постійно з’являються нові ями та вибоїни, які заважають нормальному руху автомобілів та пішоходів.Пропоную створити на сайті міської ради інтерактивну карту щодо вказаних випадків, на якій кожний житель зможе залишати свої відгуки про появу таких проблем та слідкувати за їх вирішенням.В свою чергу, вирішення вищевказаних проблем має бути чітко обумовлено в часі. У випадку невчасного ремонту дорожнього покриття - тягнути за собою звільнення відповідальних посадовців. А з фірмами, які займаються дорожніми ремонтними роботами і систематично порушують або не виконують свої зобов’язання взагалі припиняти будь-яку подальшу співпрацю», - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, щоб електронне звернення було розглянуто владою Рівного воно за півтора місці має набрати не менше 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews