З Рівненщини до Білорусі контрабандне м’ясо переправляли плотом

21.03.2018 14:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Мешканці Рівненщини обговорюють в соціальних мережах безпрецедентний випадок. Мова йде про спробу перемістити через кордон до Білорусі велику партію сирого м’яса, повідомляє Північ-інфо.

Вранці 17 березня співробітникам оперативного підрозділу Пінського прикордонного загону поступила інформація про можливе незаконне переміщення через кордон товарно-матеріальних цінностей.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів на річці Горинь в 400 метрах від насеелного пункту Річиця Столинського району був затриманий автомобіль «Volkswagen» під управлінням 47-річного місцевого жителя. У причепі знаходилося 37 мішків з м’ясом і 4 туші телятини, незаконно переміщеної з України у Білорусь.

null
Фото з сайту Північ-інфо

Надалі тривожна група виявила ще двох невідомих, які проігнорували вимоги про зупинку і спробували сховатися на автомобілі “Volkswagen”. Пізніше іномарку знайшли в Річиці. Прикордонники встановили, що в ній слідували двоє жителів Столинського району, можливо, причетні до незаконного переміщення м’ясної продукції.

При огляді місцевості в районі затримання транспортного засобу з м’ясом і перевірки берегової лінії на річці був виявлений пліт, на якому знаходилися 35 туш телятини, мішок з шматками м’яса.

М’ясо вилучили співробітники Брестської митниці. Загальна вага 38 мішків м’яса і 39 туш телятини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews