Завтра рівняни залишаться без води

21.03.2018 19:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У четвер, 22 березня, з 9 до 15 години заплановане відключення водопостачання на вул. Червоногірська, вул. Курчатова, вул. Енергетиків, вул. Рівненська, вул. Люблінська, вул. Молодіжна, вул. Спартака, що у Рівному.

— Працівники ЖКП «Галицьке» проводитимуть заміну засувки у системі холодного водопостачання у житловому будинку на вул. Курчатова, 58, — повідомив начальник служби водопровідного господарства м. Рівне РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Віталій Ткачук. — У зв’язку з цим тимчасово буде припинено постачання води на вул. Червоногірська, вул. Курчатова, вул. Енергетиків, вул. Рівненська, вул. Люблінська, вул. Молодіжна, вул. Спартака.

Працівники підприємства організують підвезення чистої питної води спецмашинами за заявками споживачів за телефоном 26-74-44. «Рівнеоблводоканал»  перепрошує за тимчасові незручності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews