На Рівненщині суд зобов'язав орендаря повернути земельну ділянку вартістю майже 2 млн грн

23.03.2018 20:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Доводи органів прокуратури Рівненської області суд визнав обґрунтованими та зобов’язав орендаря-фізичну особу повернути державі в особі Полицької сільської ради земельну ділянку вартістю 1,9 млн грн.

Мова йде про близько 2 га земель на території с. Полиці Володимирецького району, які були надані в оренду для обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури.

 Встановлено, що орендар, відчуживши нерухоме майно, яке розташоване  на спірній земельній ділянці, не вжив належних заходів до припинення свого права користування цією земельною ділянкою.

З цих підстав судом задоволено позов Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області, заявлений з метою захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин, визнано розірваним спірний договір та зобов’язано орендаря повернути Полицькій сільській раді за актом приймання-передачі зазначену земельну ділянку.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews