27 березня у Рівному прем’єра драми "Земля" за однойменним твором О. Кобилянської

"Кругом нас - якась безодня, що її вирила доля, але тут, у наших серцях, вона найглибша"... (епіграф до повісті «Земля» О. Кобилянської з твору Юнаса Лі)

23.03.2018 17:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

27 березня у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі прем'єра драми "Земля" за однойменним твором О. Кобилянської приурочена до Міжнародного дня театру.

null

Режисер-постановник драми – Олександр Олексюк. У головних ролях заслужені артисти театру Галина Цьомик, Віктор Янчук, Станіслав Лозовський. У ролях актори театру Олег Ягелюк, Оксана Муріна, Вікторія Клєщенко-Пилипчук, Валентина Антонішина, Емілія Морозюк, Петро Ліснічук, Олег Пшин, Ольга Кисіль.

Драма на основі однойменного твору Ольги Кобилянської дуже сучасна. Проходять століття, а суть людських суперечностей довкола землі залишається все така ж. Земля завжди в ціні.  Вона годувальниця, проте чи вартує більше, ніж людське життя?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews