Військово-патріотичні ігри «Патріот»: школярі Костопільщини зібралися на одноденний збір

23.03.2018 16:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У костопільській школі завершився одноденний збір щорічних військових навчально-патріотичних ігор «Патріот». У змаганнях взяли участь більше сотні дев’ятикласників району.

До складу журі, окрім представників влади ті освітян увійшли військовослужбовці Збройних Сил України.

null
 Фото - прес-служба

Захід було поділено на декілька етапів. Під час творчого конкурсу його учасники виконували патріотичні пісні та речівки про Україну.

null
 Фото - прес-служба

Військові провели для присутніх ряд занять з тактичної медицини, рукопашного бою, одягання протигаза та загальновійськового захисного комплекту, розбирання та збирання автомата АК-74.

null
 Фото - прес-служба

 

 

null
 Фото - прес-служба

Заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Роман Федчук подякував організаторам належну підготовку й організацію військово-патріотичного виховання, а школярам за підтримку військових та активну участь у акціях «Наш вклад у справу миру», «Допоможи воїнам АТО», «Кошик сімейного милосердя», «Від серця до серця хай іде добро», «Обереги єднання – патріотам Попаснянщини».

 

null
 Фото - прес-служба

Подано за інформацією Прес-офіцера Міністерства оборони України в Рівненській області підполковника Віктора Шубця


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews