Сьогодні в Рівненському діагностичному працюють хірурги з Інституту серця МОЗ України

23.03.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні, 23 березня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука працюють хірурги з Інституту серця МОЗ України. Висококваліфіковані лікарі-діагности проводять безкоштовний прийом та діагностику захворювань пацієнтів із кардіохірургічною патологією. Дві бригади спеціалістів «Інституту серця» діагностують  серцево-судинні вади пацієнтів, консультують їх  стосовно подальшого лікування, а за потреби скеровують на додаткове обстеження та лікування до Києва.

За день лікарі приймуть до 70 пацієнтів з Рівненщини. Загалом на прийом до столичних спеціалістів записалося заздалегідь понад 140 пацієнтів.

null
 Фото - прес-служба

- Запис відбувається на постійній основі. Адже приїзд лікарів з «Інституту серця»  до Рівного відбувається в рамках постійної співпраці діагностичного центру, –  розповідає головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука Роман Шустик. – Крім того у центрі з 2016 року постійно працює і Рівненська філія ДУ ”Інститут серця МОЗ України”. Таким чином ми хочемо зробити  доступною для рівнян висококласну діагностику світового рівня без поїздок до столиці.

 null

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews