Рівненські кінологи розповіли про найменшу "співробітницю"

24.03.2018 12:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі
Як тільки вона зустрічається під час проведення профілактичних заходів із дітьми, то без команди вмить займає одну і ту ж позицію — лежачи. А все для того, аби отримати порцію задоволення від того, щоб її погладили. І спілкування із нею — взаємне, адже цю «кучеряшку» хочеться потискати та пригорнути.

На фоні своїх колег-вівчарок із кінологічного центру ГУНП, особливо коли перебуває у вольєрі, кокер-спаніель Ельза ледь помітна, бо найменша серед усіх. Утім, це аж ніяк не применшує її досягнень, бо в пошуку наркотиків їй поки що немає рівних. Під керівництвом Людмили Козлюк, де тільки і яких видів наркотиків за шість років служби вона не находила.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Нещодавно допомогла працівникам управління протидії наркозлочинності розкрити злочин, знайшовши марихуану в коробці з-під цигарок, заховану у передньому сидінні автомобіля. Під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя Рівненського району Ельза відшукала ретельно замасковані наркотичні засоби: понад півкілограма метамфетаміну та 200 грамів псевдоефедрину.Крім того, як і наступні службові собаки, про яких йтиметься мова, двічі несла службу в зоні АТО, де одного разу через спеку її зробили комфортну дуже коротку «зачіску».


Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews