Рівнян запрошують на третє обговорення правил розміщення вивісок

24.03.2018 16:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Близько 3 місяців експертна група активістів та спеціалісти Управління містобудування та архітектури розробляли проект правил розміщення вивісок у місті Рівному. Запрошення поширили у мережі Фейсбук.

24 лютого відбулося перше публічне обговорення проекту. Після цього в робочій групі допрацювали проект згідно побажань спеціалістів. Після цього відбулося друге публічне обговорення проекту та чергове доопрацювання згідно всіх побажань.

Відтак, ативісти вирішили зробити ще одне додаткове обговорення, щоб презентувати громадськості існуючу версію правил та відповісти на всім ожливі питання.

Усіх рівнян, кому цікава тема, запрошують прийти в суботу о 16:00 год у рівненський ЦНАП та дізнатися про фінальну версію проекту правил впорядкування вивісок. Під час заходу буде можливість задати питання, внести пропозиції та допомогти зробити Рівне кращим.

Організатори зазначають, що не говоритимуть про рекламу, фасади та загальний вигляд міста - проектом рішення пропонують встановити чіткі правила розміщення вивісок.

З ілюстрацією до проекту можна ознайомитися тут:https://docs.google.com/presentation/d/1MOCBytHJhwNksIIenlrlSUqdu4YSGZneAdC0ZAx24HE/edit?usp=sharing
Текстположення: https://docs.google.com/document/d/1mi8tBWMBUuSs8Z4f0_GBu-QV6I7w2D2HctJ53SrSmx4/edit?usp=sharing

У документах можна писати свої пропозиції у вигляді вашої версії редакції того чи іншого пункту.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews