Дівчина зі сколіозом 7 ступеня потребує допомоги (Фото)

27.03.2018 22:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У шістнадцятирічної Надії Корнієнко з полтавського міста Кременчук – сколіоз 7 ступеня, реберний горб, нейрофіброматоз. З хворобами вона та її родина борються вже 4 роки.

null
Фото надане Ганною Корнієнко

Нині ї потрібна термінова операція в Ізраїлі, яка коштує 100 тисяч доларів, а зібрано лише 66 тисяч.

Тому їй дуже необхідна ваша допомога. В дівчини постійні болі в спині, вона не може довго ходити, стояти, навіть сидіти, їй важко дихати, тому що легені працюють лише на 38 %. Страждають у Надії і інші внутрішні органи.

null
Фото надане Ганною Корнієнко

А ще дівчина через своє захворювання не може займатися своїм улюбленим заняттям – східними танцями. Скоро в Надійки очікуваний випускний. Нині дівчинка вірить, що до того часу їй зроблять операцію і вона зможе вдягнути таку омріяну гарну, довгу сукню. Мріє вступити до університету і ходити на заняття, як усі її однолітки. На жаль, за 11 років навчання в школі вона тільки два провела за партою, всі інші Надія навчалася в школі. Це було вимушене рішення, оскільки їй стало дуже важко сидіти на уроках.

null
Фото надане Ганною Корнієнко

У 2015 році Надійці вже робили операцію, але вона пройшла неуспішно: у неї відмовили ноги і дівчина півроку провела в інвалідному візку. Поставити її на ноги змогли досвідчені реабілітологи. Нова операція – це також великий ризик. Проте чим довше її не робити, тим більшає ризик.

Для родини Надії це дуже велика сума. Тому рідні просять про допомогу у всіх небайдужих. Адже Надійка так хоче стати здоровою, стрункою дівчинкою.

Контактний телефон мами дівчинки Ганни Корнієнко: (096)55-381-66.

null
Фото надане Ганною Корнієнко
null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews