Анатолій Гриценко прочитав лекцію рівненським студентам (Фото, відео)

29.03.2018 12:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

28 березня Рівне відвідав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Традиційно політик поспілкувався з журналістами, активістами та прихильниками, а також прочитав лекцію студентам РДГУ.

У Рівному Анатолій Гриценко відповів на численні запитання громадян, озвучив свої пропозицій та власне бачення, як навести лад в Україні. Так, першими кроками має бути боротьба з корупцією - для цього, як каже Гриценко, є законні механізми. Порушники повинні відповідати за свої злочини, натомість бізнес потребує підтримки та сприяння, адже успішною країна може стати тільки з розвитком економіки.

«Так не повинно бути, що одні тратять мільйони на відпочинок, а інші - виживають», - наголошує Гриценко.

Зокрема, політик розповів, як президент Порошенко заробляє на оборонних замовленнях та АТО зокрема, чому такі високі тарифи на комунальні послуги для українців, як Дмитро Вовк став головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) та багато іншого. Такі люди, зі слів Гриценка, не повинні керувати країною.

Між тим, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко підтримує рішення влади про видворення з України 13 російських дипломатів. Він вважає це рішення правильним і адекватним. Водночас Гриценко висловив здивування запізнілою реакцією верхівки української влади на присутність в дипломатичних службах людей, які працювали на російські спецслужби.

«Я ставлю два величезні плюси українській владі за солідарне з Європою рішення видворити 13 дипломатів. Але коли я чую, що речник МЗС і сам президент підтверджують, що ці люди – розвідники, які працювали під дипломатичним прикриттям, то в мене виникає питання, чого ж ви їх раніше не відіслали? Чого чекали Британії, у час, коли йде війна? Так і у нас до цього десятки тисяч людей вбила війна. Наскільки неадекватно зважується ціна людського життя…», - зазначив Анатолій Гриценко. 

Після лекції в РДГУ Анатолій Гриценко зауважив, що українська молодь вселяє надію - студенти, в яких горять очі та які цікавляться тим, що відбувається у власній країні - це майбутнє нашої держави. Але потрібно зробити усе можливе, аби ці люди не втікали за кордон, створити в Україні належні умови для навчання й роботи, для життя. Найголовніше - що це можливо. 

Щодо наступних виборів, Анатолій Гриценко зауважив:

«Якщо 10% сил піде на перемогу на виборах, то 90% - на виконання обіцянок, даних українцям. А я своє слово завжди тримаю».

Загалом, «Громадянська позиція» готова співпрацювати з усіма політичними силами, якщо вони діють в рамках закону та вблівають за Україну: 

«Ми відкриті для нових людей та ідей. Кожен новий учасник – це додатковий шанс для розвитку активного громадянського руху в країні».

Відео: http://ritm.tv 

null
 

null
 

null
 
 

null
 
 
null
 




 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews