Ранкова телепередача рівненського телеканалу стала відкриттям року

30.03.2018 10:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівненський глянець ALSM ARTMODELS LifeStyle Magazine визнав ранкове шоу «Добрий ранок» на UA:РІВНЕ відкриттям року. Про це повідомляє UA:РІВНЕ.

За словами організаторів, номінанти народного рейтингу ARTMODELS AWARDS, в якому і здобула перемогу творча група проекту, – це особливі люди, рівняни, які своєю працею, творчістю, надихають оточуючих, показують приклад життєвих цінностей.

Щоденний інформативний і динамічний «Добрий ранок» на UA:РІВНЕ – це результат напруженої роботи колективу однодумців. Ведучі шоу щоранку розповідають глядачам про найважливіше і найцікавіше в регіоні, Україні, світі, запрошуючи до розмови фахових місцевих гостей: експертів, фахівців, митців.

«Наш «Ранок» – про талановитих, важливих, особливих людей. Часто ми влаштовуємо тематичні марафони і нерідко виходимо з розважального формату, піднімаючи важливі суспільно значущі теми. Дякуємо глядачам за підтримку й увагу», – сказала продюсерка UA:РІВНЕ Інна Білецька.

Отримувати нагороду пощастило ведучій «Доброго ранку» на UA:РІВНЕ Юлії Корецькій, яка із хвилюванням подякувала організаторам та розповіла про «закулісся» телепродакшену:

«Навіть якщо ми не у кадрі, продовжуємо готувати телерозповіді про цікаві, важливі події і людей. Окрім безпосереднього ведення ефіру, я готую рубрику про нічні професії – «Що люди роблять уночі?», або тематичні сюжети на актуальну тематику. Дякую за оцінку і визнання. Це результат роботи енергійного дружного професійного колективу».

«Насправді оцінка в рейтингу ALSM ARTMODELS AWARD – народна. Це не лише рішення редакційної ради, а й думка наших читачів, з якими ми комунікуємо, взаємодіємо і дослухаємося до їхньої думки. Відкриттям року можна стати тільки якщо насправді любити те, що ти робиш. Мені дуже імпонує формат "Доброго ранку" на UA:РІВНЕ. Це – своє, і це – свої. Це колосальна праця. Адже наповнити ефір цікавою місцевою інформацією дуже складно і відповідально», – розповіла засновниця ALSM ARTMODELS LifeStyle Magazine Оксана Ігас.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews