На Кореччині змінюють лінії електропередач (Фото)

30.03.2018 11:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Корецькі енергетики завершують капремонт електромереж у селі Світанок. Зокрема, йдеться про понад 5 км повітряних ліній 0,4кВ. Про це повідомляє прес-служба «Рівнеобленерго».

null
 Фото «Рівнеобленерго»

За словами начальника Корецького РЕМ Віктора Тригубця, усі роботи, спрямовані на поліпшення надійності електропостачання понад ста споживачам у Світанку, мають бути завершені до 1 квітня.

«Понад  сто родин, заживлених від зазначеної лінії в подальшому не матимуть проблем з напругою та аварійними відключеннями. Робимо усе для цього», - зауважив Віктор Тригубець.

Між тим, минулоріч працівники «Рівнеобленерго» за програмою капітальних ремонтів полагодили понад  700 трансформаторних підстанцій та майже 2,5 тисячі кілометрів повітряних ліній. Також, було здійснено реконструкцію більше, ніж 100 км повітряних ліній 0,4 кВ - це повна заміна електроопор, електропроводів, встановлення додаткових підстанцій – фактично нове будівництво.

null
 Фото «Рівнеобленерго»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews