Рівненський «Кардинал» зазнав чергової поразки

30.03.2018 20:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Футзальний клуб «Кардинал-Рівне» знову змушений наздоганяти суперника у чвертьфінальній серії плей-офф чемпіонату футзальної Екстра-ліги. У третьому поєдинку протистояння рівняни на власному паркеті змарнували щонайменше півдесятка гольових моментів, у підсумку поступившись «Титану» - 1:3.

До Рівного команди переїхали, вже здобувши по одній перемозі у серії у двох попередніх поєдинках, що пройшли у Покровському. Обоє зробили певні висновки із тих матчів і тому звітну зустріч розпочали обережно, намагаючись розігрувати м’яч до вірного і не помилитися. Втім, це аж ніяк не заважало створювати гольові моменти.

Більше на старті матчу хвилювалися гості, відповідно і моменти виникали, здебільшого, біля їхніх воріт. Олександр Басич не дістав м’яча після швидкої комбінації Новака та Піддубного. Згодом сам Богдан Новак не зумів переграти Андрія Мельника, який у цій грі став безумовним лідером своєї команди.

«Титан» освоївся на майданчику ДЮСШ №4 ближче до середини тайму. Спершу Микола Дурбан врятував після прицільного удару В’ячеслава Кожемяки – Орест Боргун був першим на добиванні, але пробив вище. Потім Валерій Грицовець класно приклався з лівого краю атаки – Дурбан відбив удар ногою.

Коли пік активності покровців дещо минув і після серії фолів команда опинилася на грані дабл-пенальті у свої ворота – «Кардинал-Рівне» мав дотискати суперника. Втім, дуже невчасно позиційно помилився Богдан Новак. Він програв боротьбу В’ячеславу Кожемяці, дозволивши тому вийти на оперативний простір і розстріляти Миколу Дурбана – 0:1.

Практично одразу Сергій Піддубний не реалізував свій перший у матчі вихід тет-а-тет із Андрієм Мельником. А Богдан Новак до результативної помилки – додав ще й жовту картку. «Гірчичник» став для нього третім у трьох матчах плей-офф. У четвертій грі серії Богдан не зіграє.

Після перерви господарі ніби заграли активніше. Проте, тривало так недовго. Олег Єрьомін наважився на удар від бокової лінії ледь не з центральної зони майданчика, Микола Дурбан відбив м’яча перед собою а Сергій Піддубний програв підбір Анатолію Мілінькому – 0:2.

Рівняни дещо «попливли» і одразу ж гості могли забивати ще. Спершу «Кардинал-Рівне» виручила поперечина воріт. Потім – Микола Дурбан.

Оговтавшись, наша команда не реалізувала ще два чудових шанси. Андрій Мельник плечем перевів на кутовий потенційно гольовий удар Сергія Піддубного, а згодом виручив покровців після класного удару Павла Концеби у самісіньку «павутинку».

Гості вистояли. І забили втретє. Анатолій Мілінький знову першим опинився на підборі у боротьбі Михайла Волянюка і Валерія Грицовця – і не залишив шансів Миколі Дурбану – 0:3.

Після цього ще два фактично хокейних буліти не реалізував Сергій Піддубний, обидва рази пробивши у воротаря «Титана». Сам Андрій Мельник виручив після удару Михайла Волянюка з гострого кута. Добивання Олександра Басича прийняла на себе стійка воріт гостей. А удар Володимира Кручка – поперечина.

М’яч Артема Фаренюка наприкінці гри став лише голом престижу. Четвертий матч серії «Кардинал-Рівне» і «Титан» проведуть у суботу, 31-го березня. Початок – о 13:00.

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews