Житель Рівненщини може провести 10 років за гратами за збут наркотиків

31.03.2018 10:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Слідчі Сарненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 32-річного жителя райцентру за збут наркотичних засобів.

Чоловік і раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Тепер поліцейські викрили його на зберіганні амфетаміну з метою збуту в листопаді торік, а також двічі на збуті марихуани на початку цього року. Так, 15 січня сарненчанин продав два грами канабісу за 200 гривень. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та в рамках кримінального провадження повідомили про підозру.

За результатами проведених експертиз вилучених наркотичних засобів, слідчих дій досудове розслідування у кримінальному провадженні за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України слідчі закінчили та за процесуального погодження прокуратури скерували з обвинувальним актом до Сарненського міського суду. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews