Рівненський «Кардинал» припинив боротьбу у серії плей-офф

31.03.2018 19:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Четвертий поєдинок серії перетворився для нашої команди на черговий матч сезону. Поразка – означала припинення боротьби у серії плей-офф. Подивитися на гру приїхав президент Асоціації футзалу України. А також – вихованець рівненського футзалу та гравець польського «Рекорда» Олександр Бондар, який традиційно буває у Рівному під час Великодньої паузи у чемпіонаті Екстракляси. З трибуни спостерігав за грою і Богдан Новак, який зустріч пропускав через перебір карток.

Перший небезпечний момент створили гості. В’ячеслав Кожемяка хитнув Сергія Піддубного і пробив у ближній кут. Врятував Юрій Свинарчук.

Господарі відповіли контратакою, яку мав завершувати Михайло Волянюк, втім завершальна передача Сергія Піддубного вийшла вкрай невдалою – у спину партнеру.

Згодом свою «гармату», як і вчора, розрядив Олег Єрьомін – м’яч пролетів поряд зі стійкою. А біля протилежних воріт Артем Фаренюк у дотик п’ятою замикав простріл Валерія Власовича – мимо.

Ще по моменту команди створили під завісу тайму. Після удару Артема Фаренюка «Титан» врятувала стійка. А Юрій Свинарчук виручив після того, як опинився віч-на-віч із Павлом Пічкуровим…

Гра знову йшла до першої помилки. І помилилися знову рівняни. Невдалий аут на чужій половині майданчика завершився обрізкою, В’ячеслав Кожемяка втік на рандеву із Юрієм Свинарчуком і відкрив рахунок.

Ще до перерви Михайло Волянюк ще раз струсонус каркас воріт гостей ударом в стійку, а одразу після відпочинку господарі дуже швидко пропустили вдруге.

Павло Концеба та Валерій Власович спершу дали пробити з центра майданчика Павлу Пічкурову. Юрій Свинарчу відбив удар просто перед собою, а Владислав Ященко - був першим на добиванні.

Пропущений гол став нокдауном для рівнян. Минуло ще одинадцять хвилин і гості забили втретє. Максим Мануйленко на фланзі програв боротьбу Владиславу Ященку, а той віддав у центр на абсолютно вільного Боргуна. Оресту забивати заважав лише Юрій Свинарчук, але і він був безсилим.

Шанс забити гол престижу господарі отримали, коли покровці заробили шостий у другому таймі гол. Але Максим Мануйленко не зумів реалізувати дабл-пенальті – стійка.

У нокаут же рівнян послав гол Анатолія Мілінького. Підхопивши м’яча у центрі майданчика, він обіграв усіх суперників, включно з голкіпером, і забивав вже у порожні ворота – 0:4.

«Кардинал-Рівне» - знову завершує сезон у березні. А «Титан» у півфінальній серії плей-офф зіграє із херсонським «Продексімом».

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews