На Рівненщині зберуться науковці зі всієї країни

01.04.2018 09:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Здолбунівщині готуються до зустрічі науковців – істориків, краєзнавців та письменників з усієї України. На початок червня запланована Всеукраїнська наукова історично-краєзнавча конференція «Минуле і сучасне Волині. Дермансько-Мізоцька земля в українській та європейській історії», яка відбудеться у Дермані Другій, в приміщенні Дерманського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія».

Минулого тижня з цього приводу у приміщенні Здолбунівської РДА відбувся перший оргкомітет, де йшлося про організацію роботи конференції та витрати на неї.

На разі вже відомо, що формат конференції буде незвичним. Окрім виступів доповідачів, на гостей заходу також чекатимуть цікаві виставки книг та декоративно-ужиткового мистецтва, захопливі екскурсії, бесіди за кавою та чаєм, смачне частування.

Організаторами заходу є Здолбунівська районна рада та райдержадміністрація, Рівненський державний гуманітарний університет, Державний архів Рівненської області, Дерманська сільська та Мізоцька селищна ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews