Цього літа на Рівненщині планують оздоровити більше дітей ніж торік

01.04.2018 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Для цього є всі умови. Кошти збільшені на один мільйон й вже виділені з обласного бюджету. Водночас оздоровлювати продовжать за новим порядком. Така практика передбачає співфінансування путівок у табори з різних джерел – з місцевих бюджетів, профспілок та за рахунок батьків. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Новий підхід, за словами заступниці голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, дозволив батькам самостійно обрати табір для оздоровлення дітей та залучити на це більше коштів.

За її словами, така практика пройшла випробовування в області та позитивно себе зарекомендувала. Переймати її приїжджали й з інших областей.

«Торік з обласного бюджету на оздоровлення виділили 6 мільйонів гривень, а з місцевих залучили більше 10 мільйонів. Оздоровили близько 60 тисяч дітей. Співфінансування позитивно вплинуло не тільки на збільшення дітей у таборах, а й на саму якість послуги», – зазначила Світлана Богатирчук-Кривко на засіданні Президії Федерації професійних спілок області.

null
Фото прес-служба РОДА

У результаті співфінансування витрат на путівки, доплата батьків не перевищувала дві тисячі гривень.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews