Рівнян запрошуть у цікаве паломництво закордон

01.04.2018 21:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Паломницький центр «Воскресіння» запрошує усіх охочих з 8 по 20 липня у в цікаве паломництво до святинь Греції. Про це повідомляє "РВ".

Рівняни зможуть побувати на острові Корфу, в наскельних монастирях  Метеори, в монастирі Панагія Ксенія та в Салоніках , чоловіки відвідають монастирі Афону, а жінки зможуть побачити монастирі Афону з моря на відстані 500 метрів. Також під час паломницького туру буде можливість відвідати Рильський монастир в Болгарії та відпочити на Егейському морі.

Греція – древня православна країна, яка славиться великою кількістю монастирів і храмів, котрі розповідають кожному, хто хоч раз побував тут про славетну історію Древньої Елади. 98 % населення країни є православними християнами. Хрещення в цій країні вважається обов'язковим. Шлюб не визнається державою, якщо він немає церковного благословення. Релігійні свята зведені до рангу державних. А день народження для грека – подія менш важлива, ніж день небесного покровителя. Професійні свята відзначаються в день пам'яті святих покровителів професій. 

Пожертва: 490 Євро. У вартість туру входить: проїзд комфортабельним автобусом компанії «Імперіал Голд» (Рівне – Болгарія – Греція – Болгарія – Рівне); всі трансфери по програмі;  послуги дипломованого гіда; проживання в готелях;  харчування (сніданки та вечері в Греції; сніданки в Болгарії); медичне страхування. 

Набір групи до 18 червня. Решта подробиць паломництва - на сайті Рівненської єпархії УПЦ КП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews