Поліцейські затримали молодика, причетного до подвійного вбивства у Володимирці (Фото)

04.04.2018 10:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Повідомлення, що в одному із господарств селища Володимирець виявлено тіла двох місцевих жителів із ножовими пораненнями до поліції надійшло вчора, третього березня, о 13.40.

За лічені години працівники групи реагування патрульної поліції Варашського відділу затримали чоловіка, причетного до вчиненого злочину.

За попередньою інформацією третього березня 25-річний молодик наніс численні удари ножами своєму 57-річному батькові та своїй 81-річній бабусі, із якими разом проживав у будинку. Від отриманих травм вони померли на місці події.

Після вчинення злочину нападник зник з місця події. Тіла загиблих виявили його 53-річна мати, яка по обіді повернулася з роботи додому. Вона і повідомила до поліції.

«На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад Володимирецького відділення поліції та прилеглих районів, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — За кілька годин його розшукали і затримали на дорозі поблизу Вараша. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Поки він не співпрацює зі слідством».

Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства двох осіб, передбаченого частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews