У Крупецькій громаді почали обговорювати концепцію безпеки

05.04.2018 06:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Безпека у громадах вкрай важливе питання. Відтак до її напрацювання потрібно підійти розумно та з різними ідеями від якомога більшої кількості мешканців. З такою метою Крупецьку громаду в рамках роботи Проекту Пульс відвідали консультанти Рівненського РВ АМУ з питань децентралізації. На зустріч завітали чимало зацікавлених людей – вчителі, депутатський корпус, представники апарату, активісти.

null
 Фото Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ 

Громада спільно з консультантами обговорили наявні проблеми – в освітній галузі, інфраструктурні питання, з’ясували яка є небезпека на вулицях, тобто де потрібно облаштувати переходи, освітлення, світлофори, велодоріжки, паркани. Після практичної роботи у маленьких групах консультанти з’ясували, що найбільше турбує людей в плані безпеки.

Люди у Крупецькій ОТГ стурбовані відсутністю якісного цікавого дозвілля для дітей та молоді. Кажуть, громада потребує футбольного поля та створення цікавого дозвілля, адже нині молодь задля відпочинку відвідує сусідні громади – Радивилівську та Козинську. Потребує громада і облаштування каналізації – це важливо у плані екологічної безпеки.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ 

Активісти та небайдужі мешканці  Крупецької громади виявили усі слабкі місця у плані безпеки, надалі усі пункти випишуть  у Концепцію безпеки, яку мають прийняти депутати, а згодом громада буде працювати над її реалізацією.

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews