Суд вперше переглянув відео з нагрудних камер поліцейських щодо справи депутата Миколи Лобчука (Відеокоментар)

05.04.2018 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Суд вперше переглянув відео з нагрудних камер поліцейських, які у лютому зупинили депутата обласної ради від фракції БПП «Солідарність» Миколу Лобчука.

Тоді копи запідозрили обранця у водінні авта напідпитку, бо в нього, за версією патрульних, був виражений запах з рота, характерна вимова та тремтіння рук. Журналісти UA:Рівне - єдині, хто відзняв момент перегляду цього доказу. Більше із преси на засідання не прийшов ніхто.

Нагадаємо, розгляд справи декілька разів переносили. Сьогодні самого Миколи Лобчука в суді не було, його адвокатка надала довідку про те, що він на лікарняному. Що ж до відеодоказів, то захисниця клопотала перед суддею визнати частину з них такими, що не підлягають розгляду через якість. Натомість додала диск із записом, який зняв на мобільний телефон її клієнт у медзакладі. Із нього, заявила адвокатка, зрозуміло, що зупинений депутат був не проти здати кров та сечу, натомість йому у цьому відмовили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews