Тандем талантів у Рівному - Тоня Матвієнко та симфонічний оркестр «Bravissimo»

05.04.2018 23:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

10 квітня у Міському будинку культури  відбудеться сольний  концерт  співачки Тоні Матвієнко із симфонічним оркестром «Bravissimo».  Напередодні виконавиця завітала до Рівного,  щоб провести репетиції з оркестром, а також поспілкувалася з журналістами.

Вона зазначила, що на початку своєї кар’єри була солісткою ансамблю «Київська камерата». Тому, коли надійшла пропозиція зробити спільну програму від оркестру «Bravissimo», загорілася цією ідеєю. Адже, наголосила, – є геніальні твори, які повинні продовжувати звучати.

null
Фото Яни Замкової

Отож до музичної програми увійдуть  українська класика, пісні, які виконує сама співачка,  а також твори, які раніше були в репертуарі Ніни Матвієнко, але звучатимуть вони в новому аранжуванні. «Для мене честь продовжувати родинну справу – «наші» твори не повинні бути забутими, - наголосила Тоня. – Але разом з тим,  це буде моя щира розмова з глядачем, щоб він мене знав як співачку, а не доньку Ніни Матвієнко».  

Долучившись до розмови, директор Рівненської обласної філармонії Микола Орешко  акцентував на тому, що нині не кожен.співак погодиться працювати з живим оркестром, адже це неабияка відповідальність: тут за фонограму не заховаєшся. «У цьому проявляється справжність виконавця, і в цьому його привабливість», - підсумував Микола Орешко.

null
Фото Яни Замкової

 У концерт вкладено багато сил і задіяно багато людей. «І я сподіваюсь, що Рівне мене підтримає. Адже як тур розпочнеться, так і проходитиме й далі», - зізналася Тоня. Зауважимо, що відразу після виступу в Рівному співачка разом із оркестром «Bravissimo» вирушають  у концертний тур. І вже 11 квітня  презентуватимуть свою програму  у Луцьку, 12 –  у Ковелі, 13 – у Львові, 14 – у Тернополі. До слова, 12-го у Тоні Матвієнко буде день народження, який вона відсвяткує виступом у Ковелі. Квитки на концерт від 50 грн. у касі Міського будинку культури та онлайн: goo.gl/Yvad3a


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews