У Рівному відбувся турнір із футболу пам`яті "Героїв Небесної сотні"

07.04.2018 15:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Рівному завершився 4-й турнір із футболу пам`яті "Героїв Небесної сотні" серед юнаків (U-14, U-15). Переможцем змагань стала команда "Верес-2003" (U-15). Друге місце у турнірі посіла команда КДЮСШ (Нетішин), а третє - "Верес-2004" (U-14).

Участь у нагородженні команд і футболістів взяли Анна Адамчук, дочка Героя Небесної сотні рівнянина Георгія Арутюняна та голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов.

Я хочу вас привітати зі здобутками у турнірі. Маю надію, що ви будете пам`ятати подвиг Небесної сотні, пам`ятатимете заради чого відбулася Революція гідності - заради вашого майбутнього. Просто пам`ятайте, поважайте і шануйте, - звернулася до учасників турніру Анна Адамчук.

Футбол - це не просто гра, не просто розвага. Сподіваюсь у майбутньому футбол зробить із вас чоловіків, лідерів, справжніх українців, які не лише говоритимуть українською, а й у сім`ї, на роботі гідно нестимуть ім`я українця у своєму місті, у нашій країні. Щиро бажаю футбольних успіхів, вітаю переможців, - сказав Олексій Хахльов.

Кращий гравець турніру - приз Рівненської міскьої федерації футболу здобув Олександр Лобасюк із команди "Верес-2003" (U-15). 

 

Змагання відбувалися упродовж двох днів за коловою системою. Участь взяли вихованці ДЮСШ «Верес-2003» (Рівне), ДЮСШ «Верес-2004» (Рівне), Академія футболу «Стандарт» (Рівне), КДЮСШ (Нетішин, Хмельницька область), Християнський футбольний клуб "Надія" (Рівне).

За матеріаламиРОФФ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews