У Рівному покажуть шоу-виставу для дорослих - «Аліса»

09.04.2018 12:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський
27 квітня у рівненському Текстильнику відбудеться шоу-вистава для дорослих - «Аліса».
 
«Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Народний ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» та відомі рівняни в унікальних образах занурять глядачів в незабутній світ сноведінь та фантазій.

Керівник проекту та хореограф-постановник: Заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко. Автор сценарію: Лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк. Керівник «Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: Заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна.

Чи варто шукати вихід із лабіринту, якщо лабіринт - це ти сам...Внутрішній світ Аліси - дорослої дівчини, яка не готова прийняти байдужість сірої буденності - приводить всіх нас у Світ ЇЇ Фантазій. Глибокі життєві історії героїв неочікувано вплітаються в нереальний світ пригод. І лише Аліса знає, як знайти Гармонію і примирити внутрішній фантазійний світ і реальність.

Проект проходитиме за підтримки Управління культури Рівненського міськвиконкому в рамках «Рівне - місто унікальних подій».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews