На Рівненщині продовжують палати сухостої (Фото, Відео)

11.04.2018 23:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора неподалік с. Метків Рівненського району горів сухостій. На місці загорання працювали 3 пожежних автоцистерни та 12 чоловік особового складу рятувальників.

null
 Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

Рятувальники закликають жителів Рівненщини не підпалювати суху траву в лісі, післяжнивні залишки на полі, городі, біля своїх будівель, а також бути обережними з джерелами відкритого вогню, із сірниками та цигарками. Якщо ви помітите невелике загоряння трави або тліючу підстилку від покинутого багаття, намагайтеся загасити його самі. Іноді досить просто затоптати полум'я (ще треба почекати й переконатися, що трава або підстилка дійсно не жевріють, інакше вогонь може з'явитися знову). Якщо пожежу не можете загасити самотужки – зателефонуйте до Служби порятунку «101», повідомте про знайдений осередок загоряння, і вкажіть точне місце, повідомляє ГУ ДСНС України в Рівненській області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews