Після протесту на Поліссі, Муляренко зібрав нараду щодо стану доріг

13.04.2018 17:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко провів розширену нараду щодо стану доріг в області за участю керівників районів, представників фірм-підрядників, ГО «Авто Євро Сила». 

«Дороги – одна з найбільших проблем не лише для Рівненщини, а і загалом на всій території України. Дорожня інфраструктура руйнувалася десятиліттями. І це питання –не сьогоднішнє. Доводжу до відома, що торік було здано в експлуатацію лише дві великі ділянки дороги на напрямку Рівне-Городище-Старокостянтинів, до цих ділянок зауваження мінімальні. Решта відрізків були розпочаті і кожен з них на різній стадії виконання. Маємо 154 мільйони гривень перехідних коштів від митного експерименту, що дозволить завершити ремонтні роботи», - відзначив Олексій Муляренко.

null
Фото Рівненська ОДА

Напередодні наради заступник голови ОДА Віталій Ундір особисто проінспектував поточний стан дороги Рівне-Городище-Старокостянтинів та виконання ремонтних робіт (на фото). Основна частина зустрічі була присвячена детальному розбору ситуації на дорогах Рівненського, Березнівського, Костопільського, Острозького і Здолбунівського районів.

Присутні в залі представники підрядних організацій публічно давали пояснення та озвучували терміни початку й завершення робіт. Цьогорічна будівництво і ремонт доріг місцевого значення буде спрямовано 281 мільйон гривень.

Ця сума буде розподілена між районами області відповідно до протяжності дорожного полотна. Олексій Муляренко доручив керівникам районів підготувати пропозиції, які саме ділянки ремонтувати і обґрунтувати першочерговість.

Повідомляє Рівненська ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews