Молодіжка рівненського «Вереса» здобула вольову перемогу над київським «Динамо»

15.04.2018 12:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Команда U19 рівненського "Вереса" здобула вольову перемогу над київським "Динамо", перервавши восьмиматчеву виграшну серію суперників.

 

У грі першого кола між цими командами перемогу у непростому матчі святкували "динамівці" - 2:1. Вчора ж, на стадіоні "Сокіл" у Львові реванш взяли вже юні футболісти рівненського "Вереса". 

Доволі рівна гра з чималою кількістю гольових моментів точилася у першому таймі. З реалізацією до перерви краще впоралися "динамівці", забивши "гол у роздягальню". Рейд Даниїла Сухоручка правим флангом завершився прострілом у зону одинадцятиметрової позначки, звідки Владислав Наумець пробив точно - 0:1.

На користь нашої команди ситуацію після перерви перевернув Віталій Дахновський. Спершу він заробив небезпечний штрафний біля воріт гостей. Удар Олега Горіна голкіпер "Динамо" парирував, але першим на добиванні був Віталій Олексів - 1:1.

Ще за десять хвилин рівненська команда вийшла вперед. Артур Ременяк віддав вперед на Віталія Дахновського, той красиво розібрався з двома опонентами, вийшов тет-а-тет із Владиславом Кучеруком і не залишив тому жодного шансу - 2:1!

"Верес" перервав восьмиматчеву переможну серію киян у чемпіонаті УПЛ U19. В той же час наша команда піднялася вже на четверту позицію у турнірній тайблиці.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews