Форум «Рівне. Тиждень креативного підприємства» дарує шанс бізнесменам (Відео)

15.04.2018 16:41   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

22 квітня у Рівному стартує унікальна подія «Рівне. Тиждень креативного підприємства». Організатори впевнені - захід буде корисним для тих, хто почав свою власну справу або лише планує.

Завдяки порадам фахівців вони зможуть реалізувати креативні ідеї та віднайти натхнення для подальшої роботи.  Молодим підприємцям допомагатимуть кваліфіковані виробники та успішні колеги, які здобули досвід в креативних індустріях України та зарубіжжя. 

За результатами форуму буде складений спеціальний каталог #MadeInRivne. Проект підтримує і влада, яка вже придивляється до  перспективних та креативних рівнян, які розвиватимуть наше місто в майбутньому.

Щоб відвідати «Рівне. Тиждень креативного підприємництва», потрібно зареєструватися. Усі реєстраційні форми та новини проекту шукайте на сторінці фейсбук RIVNECREATIVEWEEK. “Форум креативних індустрій” є безкоштовним, він відбудеться  22 квітня.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv