Здолбунівчани скаржаться на брудну воду та «Укрзалізницю» (Фото)

15.04.2018 19:03   Джерело: zdolbuniv.com
Опубліковано : Наталія Рівненська
Жителі Здолбунова вже не вперше скаржаться на брудну воду з кранів. Про це на своїй сторінці написав Вова Гальчин у соціальній мережі Facebook.
«Інколи вода у Здолбунові буває й такою. Хоча що там “інколи”! Кілька разів на тиждень люди, що проживають за залізничним мостом, бачать таке-от у своїх кранах… Не спішіть лаяти міський “Здолбунівводоканал”. Ці споживачі отримують воду від зовсім іншого постачальника з гучною назвою Виробничий підрозділ “Рівненсько-Тернопільське територіальне управління” Філіі ЦБМЕС ПАТ “Укрзалізниця”. Саме ця залізнична установа надає послуги водопостачання частині здолбунівчан. І тепер вони заручники старих труб, відсутності очистки чи ще якихось проблем підприємства. І платять за воду чимало. Якщо це пійло взагалі можна назвати водою. Цікаво, якщо в місті спалахнуть кишкові інфекції, чи за кошт залізничних “водяників” лікуватимуться люди? Зрештою, за тим районом закріплені депутати міської ради. Хотілось би, щоб вони переймалися не лише збереженням назв вулиці Толстого чи пам’ятника Приходьку, а й проблемами, які неможливо перекласти на апарат міської ради».
За матеріалами http://zdolbuniv.com 
 
null
Фото http://zdolbuniv.com 

null
Фото http://zdolbuniv.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zdolbuniv.com