З Рівного до села Сергіївка відтепер їздитиме маршрутка

15.04.2018 23:12   Джерело: rivne.media
Опубліковано : Наталія Рівненська

До Рівненської районної державної адміністрації впродовж останніх років надходили неодноразові колективні звернення від мешканців Кустинської сільської ради щодо продовження руху автобусного маршруту «Рівне – Решуцьк».

Люди просили зупинку  у селі Сергіївка Рівненського району. Про це повідомляє Рівненська районна державна адміністрація.

З метою вирішення даного питання провели низку робочих нарад. Адже, відповідно до діючої редакції Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, організатором зазначених автобусних маршрутів є Рівненська обласна державна адміністрація.

Відтак, завдяки сприянню голови райдержадміністрації Володимира Пилипчука, питання щодо продовження руху автобусного маршруту «Рівне – Решуцьк» до села Сергіївка вирішено.  Найближчим часом укладуть додатковий договір з перевізником та затвердять новий графік руху маршрутки.

За матеріалами http://rivne.media


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivne.media