Рівне: водій у стані наркотичного сп'яніння перевозив бурштин та порушив ПДР (Фото)

17.04.2018 19:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора, близько 17-ї, екіпаж помітив на вулиці Волинської Дивізії автомобіль «Ford Focus», водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме не був пристебнутий ременем безпеки.


Патрульні вирішили зупинити транспортний засіб і під час спілкування з водієм останній помітно нервував. Під час поверхневої перевірки в автомобілі 29-річного рівнянина інспектори виявили каміння жовтого-коричневого кольору зовні схожого на бурштин вагою близько 2,5 кг, а також пристрій для вживання наркотичних речовин. Водію запропонували пройти тест на стан наркотичного сп'яніння у медзакладі і він виявився позитивним. На водія винесли постанову за ч. 5 ст. 121 КУпАП (Порушення правил користування ременями безпеки). В подальшому на нього складуть протокол за ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

null
Фото з Патрульної поліції у Фейсбук



Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) та 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews