Депутати Рівненської облради перевірили пансіонат, яким цікавиться інвестор

17.04.2018 23:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні голова постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей Борис Бірук та член комісії Тетяна Воронко відвідали КЗ «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

В ході робочої поїздки депутати оглянули аварійний стан очисних споруд геріатричного пансіонату. Нагадаємо, що до обласної ради вже надходило звернення від потенційного інвестора, який готовий добудувати очисні споруди для даного закладу та його обслуговувати.

Ознайомившись з ситуацією депутати вирішили підтримати дану пропозицію та рекомендувати для інших членів комісії погодити це питання.Крім того, депутати оглянули роботу пансіонату. Зокрема, на базі закладу функціонує два відділення: геріатричне та психоневрологічне. На даний час в ньому проживає 124 громадян похилого віку та інвалідів. 

null
Фото з сайту рівненської обласної ради

Усі корпуси оснащені сучасним ремонтом, мають кімнати для сімейних зустрічей, новий харчблок, також є дві свердловини, власна котельня та підсобне господарство.За словами директора пансіонату Василя Дрозда, ремонт одного корпусу закінчився тільки в січні цьогоріч, який тривав всього півроку.

- Кожного дня ми намагаємося працювати над вдосконаленням нашого закладу та покращенням умов життя для наших підопічних, - зазначив директор закладу.

Потому депутати відвідали КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради, що знаходиться в селі Олександрія. Заклад обслуговує людей з обмеженими фізичними можливостями I-III групи інвалідності.

- Наш центр надає комплексну програму для людей з усієї області, що включає в себе: медичну, фізичну, соціальну, психологічну реабілітацію, а також послуги професійної орієнтації та адаптації, - розповіла директор закладу Оксана Кравчук.

Депутати поспілкувалися з особами, які наразі проходять реабілітацію, оглянули умови проживання, харчування, медичного обслуговування.

null
Фото з сайту Рівненської обласної ради

А також ознайомилися з початком капітального ремонту ще одного корпусу, який буде відведений для проживання осіб з інвалідністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews