На Рівненщині чоловік зарізав свого товариша під час застілля

22.04.2018 08:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Близько опівночі 20 квітня до поліції повідомив 59-річний житель селища Мізоч Здолбунівського району, що виявив товариша у нього вдома без ознак життя.

Увечері він разом з 38-річним місцевим жителем розпивали спиртні напої. Через деякий час гість пішов у справах, а коли повернувся – виявив господаря будинку мертвим. Також біля загиблого на підлозі лежав кухонний ніж.

Під час огляду тіла загиблого експерти виявили у нього колото-різане проникаюче поранення грудної клітки.

Працівники Здолбунівського відділення поліції встановили, що до злочину причетний саме товариш загиблого, який запевняв поліцейських у своїй непричетності.

Чоловік таки зізнався у скоєнні злочину. Він розповів правоохоронцям, що того вечора під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість схопив кухонний ніж та вдарив ним господарю у груди.

-Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання Рівного,— повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Жителю Мізоча повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews