Військові правоохоронці з Рівного вибули в АТО для підтримання військової дисципліни

24.04.2018 15:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному на території зонального відділу ВСП відбулися урочисті заходи з відбуття групи військовослужбовців в район виконання завдань АТО.

Під час шикування для виїзної групи провели інструктаж, довели остаточний маршрут руху та порядок їх доповіді про прибуття. Як зазначив начальник штабу, перший заступник начальника Рівненського зонального відділу ВСП полковник Артур Корф, ротація військових правоохоронців відбувається кожних чотири місяці. В межах визначених повноважень рівненські військові правоохоронці здійснюють патрулювання населених пунктів, супровід колон військової техніки, інші завдання, що забезпечують підтримання військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців в районах відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Луганськ», зокрема в Сватівському та Троїцькому районах.

«Вже завтра військовослужбовці дістануться місця призначення, а ще за два дні інша група підлеглих зі сходу України повернуться до рідних домівок», - підкреслив старший офіцер.

Старша донька одного з військовослужбовців служби за контрактом Миколи Юлія не стримує сліз, відправляючи батька черговий раз в небезпечне відрядження. На такі заходи вони з мамою, бабусею та молодшим братом завжди приходять усі разом.

За словами дівчини, емоції родини не можливо описати словами - це завжди важко. Вона згадує перше відрядження батька в АТО, коли ніяк не могла зрозуміти, що збройна агресія проти Україні – це не десь там і з кимось, це тут й зараз вже торкається кожної сім’ї. Бажання в Юлії одне на всіх - щоб наші воїни якнайшвидше вибороли перемогу та повернулися додому живими й здоровими.

За традицією, перед довгою дорогою військовий капелан отець Сергій прочитав молитву, попросив у Всевишнього Божого благословення й ангела-охоронця для кожного бійця, що захищає мир. 

Прес-офіцер Міністерства оброни України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews