На Рівненщині чоловік посеред білого дня обікрав будмайданчик (Фото)

24.04.2018 18:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Костополі затримали злодія, який викрав з будівельного майданчика балконні перила. Чоловік завантажив викрадене на велосипед, тож втрапив у поле зору місцевого дільничного.

Злодієм виявився 28-річний житель села Данчиміст, уродженець Житомирської області. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

За крадіжку відповідно до інкримінованої йому частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України йому загрожує черговий строк у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Викрадені металеві перила повернули власникові, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews